Sarbatorile de iarna

Oamenii din toata lumea considera aceasta Stanta Sarbatoare una din cele frumoase sarbatori din cadrul anului bisericesc, daca nu chiar cea mai frumoasca, pentru ca in aceasta perioada a anului cand se sarbatoreste Craciunul, ziua traditionala a nasterii Domnului nostru Iisus Hristos, dar nu in ultimul rand si trecerea dintre ani, revelionul, sarbatorirea venirii unui nou an "Anul Nou".

Asadar e vorba de o perioada mai indelungata de sarbatori. Fiind o oprtunitate pentru copii si parinti sa  petreaca mai mult timp unii cu altii, sarbatorile  de iarna par sa fie o oprtunitate ideala pentru multi dintre noi  pentru a petrece timp alaturi de cei dragi noua. 


         
            Unii numesc sarbatorile de iarna ca si “sarbatoarea nasterii Domnului sau Craciunul”, deoarece doresc ca in aceasta perioada a anului sa cinsteasca nasterea Mantuitorului. Probabil si o  parte dintre voi considera ca Craciunul este cel mai  important
  
aspect al acestor sarbatori de iarna.Eu unul cel putin asa imi face placere sa cred.
 
          
Mai jos sunt afisate cateva imagini surprinse din aceasta perioada a anului.Mentionez ca aceste imagini sunt preluate in totalitate de internet.







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu